Het is bijna zover! Binnenkort komt alweer het zevende boek van Rob Pronk, met de titel “Van GONA en Gelauf tot Van Geen en GDA” uit. Ook in dit boek neemt Rob, met prachtige foto’s en leuke korte verhalen, u mee kris kras door de Haagse voetbalhistorie heen. Het boek gaat 17,50 euro kosten.

Klik hier om op de website van de Nederlandse Sportboeken Club te komen voor meer informatie. Hier kunt u het boek ook alvast bestellen zodat deze thuis wordt bezorgd.

Wilt u het boek persoonlijk bij Rob kopen (en ondertekenen) laat dit dan even weten door te mailen naar haagse.voetbalhistorie@gmail.com Naar de hand van die aanvragen kunnen wij dan ook een serie boeken inkopen. Rond 20 november hopen wij de boeken dan in ons bezit te hebben.

Door corona kunnen we helaas geen officiële boekpresentatie met bezoekers geven. Toch willen dit nu op een andere manier doen, namelijk live via Facebook. De datum van deze boekpresentatie krijgt u z.s.m. van ons te horen. Houd dus onze website en Facebookpagina in de gaten!

Wij hopen op veel belangstelling en positieve reacties zodat we van de uitgever ook weer met een volgende deel mogen gaan beginnen.

Team Haagse Voetbalhistorie.