Deelnemers en vele toeschouwers, a.s. zaterdag is het zover! Ons 12e Haagse Voetbalhistorie Toernooi bij Hsv VUC.

We hadden in eerste instantie al het wedstrijdprogramma klaar liggen maar door twee afzeggingen van teams gaan we nu een nieuwe maken. Hier wachten we echter mee tot a.s. vrijdag, voordat er nog meer afmeldingen komen.

De teams die zich voor aanvang 12.00 uur hebben opgegeven, wees aub uiterlijk om 11.30 uur bij Hsv VUC. De contactpersonen van de deelnemende clubs meld je bij aankomst even aan bij de toernooicommissie in de kantine. Hier krijgen jullie de kleedkamer en veldindeling en het wedstrijdprogramma.
Dit geldt dus ook voor de teams met aanvangstijd 16.00 uur. Ook jullie graag uiterlijk een half uur voor aanvang aanwezig zijn en je even aanmelden.

De komende dagen proberen we nog alle contactpersonen persoonlijk te benaderen hoe hun teams (qua aantal spelers) er voor staan.

Let op, het kan weer druk worden en je auto parkeren rondom Het Kleine Loo is jaarlijks een groot probleem. De fietsen en scooters kunnen het terrein op en op een aparte plek worden gestald.

Uiteraard wordt er de hele dag muziek gedraaid en na afloop van het toernooi is er eindelijk weer een spetterende feestavond met zanger Henna Grunholz en de zangeressen “Woman Duo”.

Wij hopen op een mooie en gezellig dag waarbij veel mensen oude bekenden en minder bekenden uit de Haagse voetbalhistorie elkaar weer ontmoeten.

Team Haagse Voetbalhistorie