Op zaterdag 15 juni 2019 vindt dus voor de tiende keer ons Haagse Voetbalhistorietoernooi plaats op het complex van Hsv VUC aan Het Kleine Loo te Den Haag.
Dit toernooi is dus bestemd voor leden (teams) van niet meer bestaande voetbalverenigingen uit de Haagse regio. Er wordt op deze dag 7 tegen 7 gespeeld op een half speelveldje.

De dag bestaat uit twee sessies. De eerste poules beginnen om 12.00 uur en om 16.00 uur begint de tweede sessie met een aantal poules. Om 17.00 uur volgt er dan nog een wedstrijd (op een heel veld) tussen TONEGIDO en een team All Stars uit de Haagse Voetbalhistorie. Aansluitend volgt er nog een spetterende feestavond met zanger (Henna Grunholz) en zangeressen (Duo Woman) en uiteraard een DJ.

Voor zowel de teams die om 12.00 uur als om 16.00 uur beginnen, zorg dat jullie uiterlijk een half uur van te voren aanwezig bent. De contactpersoon van ieder team moet zich dan even melden bij de toernooicommissie in de kantine van Hsv VUC. Daar krijg je o.a. te horen in welke kleedkamer je zit. Omdat er meerdere teams in één kleedkamer zit gaat de deur niet op slot dus let goed op je waardevolle spullen. Onze website en de Hsv VUC kan niet aansprakelijk worden gesteld met diefstal of vernieling.

I.v.m. de verwachte drukte zal het parkeren van je auto rondom het complex van VUC moeilijk worden. Parkeer je auto in ieder geval niet op een stoep of op een hoek want vorig jaar zijn er hierdoor heel wat bekeuringen uitgeschreven.

Scooters kun je op het complex achter de tribune van VUC stallen en de fiets natuurlijk in de fietsenstalling. Houd in ieder geval de ingang van het sportpark fiets- en scootervrij.

We werken op deze dag met muntverkoop dus er kan alleen met muntjes gekocht worden.

Laten we er met z’n allen een grote en gezellige reünie van gaan maken. Hiervoor is dit vriendschappelijk toernooi voor bedoeld. Meedoen is belangrijker dan winnen.

Wij wensen iedereen een fantastische en leuke dag toe.

Namens website Haagse Voetbalhistorie en de Hsv VUC

Rob Pronk