De inschrijving voor ons alweer zevende Haagse Voetbalhistorietoernooi is sinds kort in volle gang. Alle contactpersonen van de teams die vorig jaar meededen krijgen van mij een persoonlijke uitnodiging. Hoewel ik nog niet eens alle contactpersonen heb benaderd loopt het nu alweer storm met de aanmeldingen.

Voor de mensen die het misschien nog niet weten, ons Haagse Voetbalhistorietoernooi is een jaarlijks terugkerend voetbal-evenement, waaraan alleen teams (leden) van niet meer bestaande voetbalverenigingen uit onze regio mee mogen doen. Kortom, het is eigenlijk één grote voetbalreünie met een aantal wedstrijden (7 tegen 7 op een half speelveld) met aansluitend een spetterende feestavond. Vorig jaar deden er maar liefst 60 teams mee aan dit toernooi.
Winnen is niet belangrijk, het gaat ons er om dat alle (oud)voetballers van al die ooit zo gezellige voetbalclubs weer samen komen en onder genot van een hapje en drankje een ouderwetse voetbaldag meemaken.

Dit jaar wordt het Haagse Voetbalhistorietoernooi gehouden op zaterdag 13 augustus op het terrein van VUC aan Het Kleine Loo te Den Haag.

We hebben ditmaal bewust voor 13 augustus gekozen omdat dit precies een week voor aanvang van de KNVB-bekerwedstrijden is, en zodoende veel scheidsrechters en het team Haagse trainers ook aanwezig kunnen zijn.
Houd er wel rekening mee dat zaterdag 13 augustus nog net in de grote kindervakantie valt! Vermeld dit even aan al jouw teamgenoten, zodat men niet op het laatste moment afzegt vanwege vakantie!

Mvg,

Rob Pronk