Door alle Corona perikelen was de geplande datum van zaterdag 19 juni 2021 voor ons traditionele Haagse Voetbalhistorie Toernooi nog te vroeg op is om door te laten gaan. Echter omdat, volgens de regering, iedere Nederlander in juli 2021 minimaal één vaccinatie prik moet hebben gehad verwachten wij dat dan eindelijk het “gewone leventje” weer terug is. Daarom hebben wij besloten om ons Haagse Voetbal Historietoernooi te verschuiven naar zaterdag 28 augustus van dit jaar. Aanvang toernooi is om 12.00 uur, uiteraard op het complex van de Hsv VUC.

Bij deze een verzoek aan de contactpersonen van de deelnemende team;
Schrijf jouw team even opnieuw in bij Rob Pronk
Geef duidelijk aan of jouw team om 12.00 uur of of 16.00 uur wil starten
Geef hierbij ook de gemiddelde leeftijd (30+, 40+, 50+ of 60+) van jouw team aan zodat wij rekening kunnen houden met de indeling van de poules.

Nog even voor de duidelijkheid, ons HVH-toernooi is dus bedoeld voor de oud leden/voetballers van niet niet meer bestaande voetbalverenigingen uit de Haagse regio.

Ons toernooi is bedoeld om al die oud voetballers van die niet meer bestaande club weer bij elkaar te krijgen. Zeg maar één grote gezellige reünie!

Er wordt 7 tegen 7 op een half speelveld gespeeld in poules met de opgegeven gemiddelde leeftijd. Dit allemaal onder het motto, aanwezig zijn is belangrijker dan winnen!

Het toernooi begint bij Hsv VUC op Het Kleine Loo om 12.00 uur en wordt als vanouds afgesloten met een spetterende feestavond.

Voor het opgeven voor deelname of meer informatie omtrent het toernooi kunt u mailen naar;
haagse.voetbalhistorie@gmail.com

Rob Pronk