Hoofdsponsor van onze Fotoboeken over de Haagse voetbalhistorie Rijschool Fly-Over had beloofd om onder alle kopers van het tweede boek een totale brommer/scooter opleiding ter waarde van 530,50 euro te verloten. Op zaterdag 1 juli tijdens ons HVH Toernooi vond, o.l.v. de Hsv ADO iconenen Joop Jochems en René Pas, de loting plaats in de bestuurskamer van Hsv VUC.
Jacob Schot, o.a. jarenlang scheidsrechter en oud-voorzitter van Rksv Vredenburch werd de gelukkige winnaar van de hoofdprijs (totale bromfiets opleiding) aangeboden door Theo Vuijk van Rijschool Fly Over.

Bij de uitreiking van de cadeaucheque gaf Jacob aan (gezien de eerbiedige leeftijd van Jacob is dat geen verrassing) de prijs niet zelf te verzilveren. Echter hadden wij al in eerder stadium aangegeven dat de gewonnen hoofdprijs overdraagbaar en daarom mag Jacob er iemand anders heel erg gelukkig mee maken, wij feliciteren op voorhand de gelukkige.

Bovendien bood Theo Vuijk tijdens de trekking een extra prijs er tegen aan te gooien en deze werd gewonnen door Antoon Fens.

Overigens zijn onze Fotoboeken nog steeds te koop, deel 1 voor 32,50 en deel 2 voor 34,50. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Interesse? Mail dan naar haagse.voetbalhistorie@gmail.com