Wat een ontknoping in de laatste speelronde! Jeffrey Beukenholdt (SEV) en Michael Nolet (VELO) wisten beiden het net de afgelopen speelronde niet te vinden. Hierdoor eindigden zij op het respectievelijke aantal van 24 doelpunten (Jeffrey Beukenholdt) en 27 doelpunten (Michael Nolet). Doordat de doelpunten van Jeffrey Beukenholdt zwaarder meewegen leek hij zich te kunnen gaan kronen tot de topscorers van de eerste editie van het Haagse Voetbalhistorie Topscorersklassement. Enkel Jan Paul Saeijs (HBS) kon nog roet in het eten gooien en dit was dan ook precies wat hij deed. Uit bij FC Lienden scoorde hij driemaal en wist hij zijn totaalproductie op 24 doelpunten te krijgen. Dit betekende een gedeelde eerste plaats voor Jan Paul Saeijs en Jeffrey Beukenholdt. De klasse waarin de speler actief is gaf vervolgens de doorslag en zodoende mocht Jan Paul Saeijs zich kronen tot de eerste Haagse Voetbalhistorie Topscorer!

De Haagse Voetbalhistorie feliciteert Jan Paul Saeijs voor deze mooie prestatie. Zondag, bij terugkomst op HBS, mocht hij de beker alvast in ontvangt nemen. De echte huldiging volgt echter pas op zaterdag 23 maart, tijdens de jubileumeditie van het Haagse Voetbalhistorie Toernooi.

Klik hier voor de eindstand van het Haagse Voetbalhistorie Topscorersklassement.

Jan Paul Saeijs (voorgrond links) ontvangt de beker van Rob Pronk (voorgrond rechts). Op de achtergrond de teamgenoten van Jan Paul Saeijs.