Op 1 november 2023 bestaat de Haagse voetbalvereniging sv Die Haghe 100 jaar. Om dat te vieren, geeft de club een jubileumboek uit met de titel En wij zullen slagen.
De auteurs samen met het sv Die Haghe bestuur op donderdag 26 oktober j.l.

Sv Die Haghe is op 1 november 1923 opgericht onder de naam B.Z. Een eeuw later is de op sportpark Ockenburgh spelende club groter en bruisender dan ooit. Het jubileumboek En wij zullen slagen (een regel uit het clublied) getuigt van dit heden, maar zeker ook van het verleden. En wij zullen slagen geeft antwoord op vragen als: welke grote spelers heeft sv Die Haghe zoal voortgebracht? Wie zijn echte clubiconen? Hoe belangrijk zijn het jeugd- en het vrouwenvoetbal voor de club? En wat is er allemaal gebeurd in de rijke clubhistorie?
Auteur Paul Poley overhandigd het eerste exemplaar van het prachtige jubileumboek aan sv Die Haghe voorzitter Ton van der Starre

Het prachtige jubileumboek verschijnt officieel op woensdag 1 november aanstaande. Op donderdag 26 oktober hebben de auteurs het boek alvast feestelijk overhandigd aan het bestuur van sv Die Haghe. Als uit het boek iets blijkt, is het wel hoe uniek deze vereniging is. En dat je over de jeugdige eeuweling honderduit kunt vertellen.
Het 100-jarige jubileumboek van sv Die Haghe dat u vanaf woensdag 1 november 2023 voor slechts 14,50 euro bij sv Die Haghe kunt aanschaffen.