De KNVB en zijn waarnemers maken onze mooie voetbalsport kapot! Ik (Rob) ben zelf op zondag 10 mei 2015 aanwezig geweest bij de kampioenswedstrijd Laakkwartier-sv Erasmus (1-0). Het was 1 grote en gezellige happening maar de KNVB moest natuurlijk weer een waarnemer sturen en de club Laakkwartier, waar geen wanklank was gebeurd, een boete voorschotelen.

Als je een Bram Poons zelfs kwaad kan maken dan ben je goed bezig KNVB! Maar voetbalicoon Bram Poons slaat keihard terug en wij geven hem groot gelijk. We hebben de brief van meneer Poons mogen inzien en bij deze (o.a.) zijn weerwoord richting KNVB en waarneming:

“Hoe krijgt iemand het voor elkaar en dat geldt trouwens ook voor de K.N.V.B. wat een groot feest was zo te frustreren.
Je begrijpt dat ik met zulk soort mensen niets te maken wil hebben,vandaar dat ik mijn lid maatschap van de Vereniging van Gedecoreerden opzeg.
Mijn contributie had ik reeds betaald maar is jullie gegund.”

Klasse Bram, laat de KNVB maar voelen hoe ze onze voetbalsport zo langzamerhand kapot maken met al die absurde regels.