PERSBERICHT MIDVLIET FM
 

Nog eenmaal Het Haagse Voetbalhistorie toernooi!!!!
Rob Pronk van Haagse Voetbalhistorie op 6 mei a.s. te gast in Sporttribune

Er zijn niet zoveel voetbaltradities meer in de Haagse regio en wat  waren we blij dat in 2010 Rob Pronk het initiatiefnemer nam een toernooi te organiseren , speciaal bedoelt voor teams van niet meer bestaande voetbalverenigingen uit de Haagse regio. Dit allemaal met de bedoeling om al die oud-leden en voetballers weer bij elkaar te halen middels een voetbaltoernooitje met aansluitend een grote feestavond. Met andere woorden een grote reunie waarin we met zijn allen teruggaan naar die gezellige voetbaltijden van weleer.

Rob Pronk is maandag 6 mei a.s. van 20.00-21.00 uur te gast in de studio van Midvliet FM in het programma Sporttribune waarin hij over die Haagse en natuurlijk ook Leidschendamse en Voorburgse voetbalhistorie uitgebreid zal komen vertellen. Presentatie: Rob Hekman en Rene Marquard

We worden allemaal ouder, ook van de clubs die al jaren niet meer bestaan. Steeds meer teams hebben, logischerwijs , steeds meer moeite op ieder jaar een compleet team (7 tegen 7 op een half veld) bij elkaar te krijgen.
Het Haagse Voetbalhistorie toernooi is Rob Pronk zijn ;kindje’ en hij wil absoluut voorkomen dat dit toernooi als een nachtkaars uitgaat. Daar is het veel te bijzonder voor zegt hij zelf!
Dit jaar viert het Haagse Voetbalhistorie op zaterdag 15 juni haar 10 jarig bestaan en dat is een mooi moment om te stoppen , aldus Rob Pronk

Maar liefst drie teams van het voormalige Tonegido uit Voorburg zullen deelnemen aan dit toernooi. Met als klap op de vuurpijl om 17.00 uur tussen ‘Tonegido 1 van weleer’en een All Starts team uit de Regio Den Haag.
Voor frequenties : zie ook www.midvliet.nl