Wij van Haagse Voetbalhistorie kunnen weer een nieuw hoogtepunt in het bestaan van onze website toevoegen. Op woensdag 27 mei j.l. mochten we namelijk Haags voetbalicoon Martin Jol voor de camera interviewen. Het interview ging puur over het zeer succesvolle voetbalseizoen 1995-1996 van Svv Scheveningen waarin trainer Martin Jol met zijn Svv Scheveningen de vele prijzen wist binnen te slepen waaronder natuurlijk het Algeheel Nederlands kampioenschap bij de amateurs.

20150527_131325 - kopie

We hebben met Martin, die zelden nog interviews geeft, bijna twee uur lang op het heilige gras van Houtrust dit hele prachtige seizoen van begin tot het einde doorgenomen. Keeper Dave Kraaijenbrink, Ron Cramer, John Blok, Robin Knoester, Sjaak Polak, Frans Danen, Ron en Marcel de Jager, Leon van Nieuwkerk, Albert en Rene van Oosten en nog vele andere spelers uit dit dreamteam kwamen allemaal te spraken.
We gaan nu nog op zoek naar foto’s en filmmateriaal uit deze periode en gaan er dan, rond het einde van dit jaar, een prachtige reportage van maken.

Bij deze willen wij Martin Jol alvast bedanken voor de fantastische medewerking aan onze website. Ook hulde voor het bestuur van de Svv Scheveningen voor de fantastische ontvangst.

Team Haagse Voetbalhistorie.