Haagmedia is uitgevervan 3 huis-aan-huis kranten in Den Haag en omstreken met een oplage van ruim 110.000 kranten. Al jaren welbekend in de regio voor lokaal nieuws, goede (lezers)akties en de advertenties van ondernemers die wel bij varen bij de goede naam.

ZuidwesterKrant 1
In dit gebied liggen de wijken Wateringen, Kwintsheul, Moerwijk, het Wateringse Veld, Vrederust, Bouwlust (deel) en Morgenstond (deel). In deze wijken verschenen 24 jaar geleden de eerste kranten van HaagMedia.
ZuidersterKrant 2
In dit gebied liggen de wijken Bouwlust (deel), Berestein, Morgenstond (deel), Houtwijk, Leyenburg, Rustenburg & Oostbroek, Kerketuinen, Zichtenburg en Dekkershoek.
De RijswijkseKrant
Deze editie verschijnt in heel Rijswijk inclusief de Strijp en Ypenburg. Deze editie is ontstaan toen de wijk Ypenburg gebouwd werd, en dat is dus ook al een jaar of 15.
Voor meer informatie over HaagMedia neemt u contact op met 070 – 3672547 of kijkt u op www.haagmedia.nl

De Haagse Voetbalhistorie kan met trots melden dat het HaagMedia heeft mogen verwelkomen als nieuwe sponsor. De organisatie heeft het mogelijk gemaakt dat wij op zaterdag 23 augustus as. tijdens de jubileumeditie van het Haagse Voetbalhistorie Toernooi de topscorers (top drie) van het seizoen 2013-2014 een Gouden Schoen uit kunnen reiken. Namens de Haagse Voetbalhistorie willen wij HaagMedia van harte bedanken voor de sponsoring. Benieuwd naar Haagmedia? Klik dan hier.

Lijkt het u leuk, net als HaagMedia, om de Haagse Voetbalhistorie te sponsoreren? Stuur dan een mail naar info.haagse.voetbalhistorie@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kunt u eveneens kijken op onze sponsorpagina. Klik hier voor onze sponsorpagina.

logo Haagmedia