Al hoewel onze (nieuwste) website slechts vier jaar oud is hebben we besloten om toch weer een nieuwe website te laten maken. De huidige website werkt namelijk niet goed op tablets en smartphones, vandaar onze keuze voor een nieuwe.

Grijspaardt Webdesign & Drukwerk, gelegen aan de Zuiderparklaan 204 te Den Haag, gaat een responsive website maken in een nieuw ‘jasje’. Simpel gezegd, een responsive website past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van onze website.

Met het toenemend aantal smartphones en tablets is het wat ons betreft een must om voor een responsive website te kiezen waardoor iedereen waar dan ook optimaal kan genieten van de Haagse voetbalhistorie. Hiermee hopen wij dan bovendien om nog meer bezoekers te kunnen aantrekken.

Verder zullen we ook de layout van de homepage enigszins aanpassen en veranderen om alles nog overzichtelijker te maken. Kortom, we zijn druk bezig om een nog meer professionele website te kunnen tonen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. onze sponsoren en de ‘Vrienden van Haagse Voetbalhistorie’!

Onze hartelijke dank hiervoor.

Team Haagse Voetbalhistorie