Toen we in het jaar 2007 een website gingen maken over de Haagse Voetbalhistorie, met als doel om vooral al die opgeheven voetbalverenigingen in de Haagse regio levend te houden, hadden we dus nooit verwacht dat het zo’n succes zou gaan worden. Iedereen hunkert naar zijn oude “cluppie” van vroeger en die mooie en gezellige tijden van weleer. Dit merkten we niet alleen aan de steeds meer groeiende aantal bezoekers van de website maar ook aan de vele reactie’s via de mail en natuurlijk op ons Haagse Voetbalhistorietoernooi.

Van de ene club op onze website krijgen we enorm veel historie en foto’s en van een andere club hebben we nog steeds weinig tot niets. Van de voetbalvereniging Archipel hadden we ondertussen zoveel foto’s ontvangen dat we bij de historie van deze club op onze site een selectie moesten gaan maken. Dit heeft puur met de ruimte van onze website te maken want er staat immers al zo gigantisch veel op.

Om dit probleem op te lossen besloten een aantal oud Archipel-leden, o.l.v. Erwin Nijhuis, om een eigen website puur over de Hvv Archipel te gaan bouwen.

Op dinsdag 3 april 2018 is de Hvv Archipel website on-line gegaan.

Voor alle oud Archipel-leden en nieuwsgierigen, klik hier om de website over Hvv Archipel te bekijken.

Wij wensen de mannen achter de website van Archipel bij deze heel veel succes.