Zoals eerder aangegeven…… We gaan vooruit kijken, stappen maken, professioneler worden en via onze Stichting Haagse Voetbalhistorie zaken in eigen beheer nemen! De afgelopen week hebben we u al vermeld dat we cartoonist Koos Vellekoop bij onze website mochten begroeten. Door Koos zijn tekeningen van bekende Haagse voetballers/trainers met daarbij een leuk kort verhaal gaat de site alleen maar leuker en mooier worden.

Nieuwtje nummer twee is het volgende:
Via onze Stichting Haagse Voetbalhistorie gaan wij dit jaar zelf met een fotoboek over de Haagse voetbalhistorie uitkomen! Een enorme uitdaging (en risico) maar wij willen hiervoor gaan. De reden: omdat wij zoveel mooie en unieke foto’s uit de Haagse voetbalhistorie van onze volgers krijgen en deze niet allemaal op onze website kunnen plaatsen, is het gewoon zonde om die allemaal niet aan u te kunnen tonen. Het wordt dus een heel ander boek (qua vorm groter, meer pagina’s en heel veel foto’s!) dan wat u van mij gewend bent. Puur een fotoboek dus.

Zoals vermeld een enorme uitdaging voor ons maar heel eerlijk gezegd ook financieel een risico want we moeten minimaal 250 boeken afnemen. Echter door het inmiddels flinke aantal “Vrienden van Haagse Voetbalhistorie” op onze site en ook de groei van het aantal sponsoren hebben we de knoop nu definitief doorgehakt! WE GAAN ERVOOR!
Klik overigens hier om de alsmaar groeiende lijst van “Vrienden van Haagse Voetbalhistorie” te bekijken.

Met de komst van ons fotoboek kunnen we als dank meteen iets terugdoen voor al onze sponsoren en onze “Vrienden van Haagse Voetbalhistorie”. Op één bladzijde in het boek komen de banners van alle sponsoren te staan en op een andere bladzijde alle “Vrienden van Haagse Voetbalhistorie” met naam en tussen haakjes hun favoriete (ex) voetbalclub uit de Haagse regio. Dus nog meer redenen om sponsor of “Vriend” van onze website te worden.

We houden u verder nog op de hoogte!

Team Haagse Voetbalhistorie