Wat een geweldige week hebben wij achter de rug. Eerst mochten wij cartoonist Koos Vellekoop aan u voorstellen. Koos gaat voor onze website cartoontekeningen maken van bekende spelers / trainers uit de Haagse voetbalhistorie en daaraan koppelen we een prachtig verhaal. Voor alle nieuwsgierige, a.s. maandagmiddag plaatsen we de eerste prachtige cartoontekening.
Rob samen met de twee kunstenaars Cees Fieret (midden) en Raymond Arkesteijn (rechts)

Gisteren maakte wij bekend dat wij zelf (via onze Stichting Haagse Voetbalhistorie) dit jaar met een eigen fotoboek gaan uitkomen.

Vandaag kunnen wij u mededelen dat we samen gaan werken met Raymond Arkesteijn en Cees Fieret van Vintage Colorizing. Raymond en Cees zijn gespecialiseerd in het inkleuren en repareren van oude zwart-wit foto’s. Dit doen zij op een prachtige manier. Als u nieuwsgierig bent naar wat beide heren allemaal hebben ingekleurd klik dan hier om de website van “Vintage Colorizing” te bezoeken.

Vrijdag 14 januari j.l. hebben we met elkaar van gedachten gewisseld en van beide kanten werden we steeds enthousiaster. Raymond en Cees zullen ook mee gaan werken aan ons nieuwe boek door een aantal schitterende nostalgische zwart-wit foto’s in te gaan kleuren. Eén van die ingekleurde foto’s komt dan ook op de cover van ons nieuwe fotoboek.

Bij deze willen wij alle heren bedanken voor hun enthousiasme. De website over de Haagse voetbalhistorie gaat hierdoor alleen maar mooier en interessanter worden. Top!

Team Haagse Voetbalhistorie