Op zaterdag 16 februari a.s. zal voor de aanvang van de wedstrijd Scheveningen – Barendrecht de officiële aftrap plaatsvinden van het heuglijke feit dat Svv Scheveningen op 1 juli 2019 haar 100 jarig bestaan gaat vieren..

Achter de schermen is er door het jubileumteam al meer dan een jaar keihard gewerkt om zoveel mogelijk activiteiten te realiseren, waarbij het uitgangspunt is dat bij het vieren van deze mijlpaal onze (jeugd) leden, oud leden, sponsoren en iedereen die Scheveningen een warm hart toedraagt bij de nodige activiteiten nauw betrokken worden. Het zal te ver gaan om alle plannen, die tot nu toe gerealiseerd zijn, met u te delen, maar u zult in de komende tijd uiteraard regelmatig op de hoogte worden gehouden van de activiteiten die gaan plaatsvinden.

Wij hopen dat u op zaterdag 16 februari aanwezig bent om de officiële aftrap bij te wonen om daarna als twaalfde man massaal achter het team van trainer John Blok te gaan staan in de uiterst belangrijke wedstrijd tegen Barendrecht.
Het jubileumteam.