In de voetbal-loze periode tussen Kerst en Oud & Nieuw hoeft de voetballiefhebber in de Haagse regio zich bij ons niet te vervelen. In een week van terugblikken hoort natuurlijk de herinneringen aan ons mooie voetbalverleden er natuurlijk ook bij! Wat hebben wij u tussen Kerst en Nieuwjaarsdag allemaal te bieden?

Heeft u de prachtige Pod Cast met Rob van der Vegt nog niet beluisterd? Klik dan hier om de prachtige verhalen over Hsv Kranenburg van vroeger op Kijkduin te beluisteren.

Heeft u de eindejaars column van Rob Pronk nog niet gelezen? Klik dan hier want dit is een echte aanrader.

Op zondag 25 december (1e Kerstdag) hebben wij “De 15 vragen aan” ….. Dick van der Meer online gezet met o.a. unieke foto’s. Wij begrijpen dat veel Haagse Voetbalhistorie liefhebbers toen gezellig met de familie Kerst aan het vieren was. Door hier te klikken kunt u alsnog dit prachtige item met Dick van de Meer terug lezen.

Uiteraard gaan wij de komende week gewoon door “nieuwe’ historie bij verschillende clubs op onze website te plaatsen. Nog even voor de duidelijk, wat er bij een clubs de tekst vet en cursief is weergegeven is als laatste toegevoegd.

Woensdag 28 december gaan we extra aandacht geven aan onze sponsoren.

Donderdag 29 december zetten we al onze Vrienden van Haagse Voetbalhistorie in het zonnetje.

Vrijdag 30 december komt de Podcast met Wim Prosman (Texas DHB) en Bertus Heijsteeg (Hsv Kranenburg) online. Beide heren blikken prachtig terug naar de allereerste finale van de Haagsche Courant Cup in 1980 tussen Texas DHB en Hsv Kranenburg.

Zaterdag 31 december een overzicht van de 199 deelnemers aan inmiddels ons populairste item van de site “De 15 vragen aan”.

En dan zondag 1 januari 2023 knallen we het nieuwe jaar in met de 200ste “De 15 vragen aan”. Deze mijlpaal gaan we vieren met een hele bijzondere “De 15 vragen aan” met iemand uit de voetballerij die uit Den Haag komt en internationaal zeer bekend is.

En misschien komt er nog wel meer tussen door want bij ons is het ook iedere dag een verrassing! Houd dus de komende week onze website en onze socials media goed in de gaten!

Team Haagse Voetbalhistorie