Sponsoren zijn zo belangrijk voor onze website, die moeten we koesteren. Daarom zetten wij iedere week één van onze sponsoren “in the spotlights”.
De sponsor die wij deze week extra aandacht willen geven is GWD van Steffen Grijspaardt.
GWD staat voor Grijspaardt Webdesign & Drukwerk en heeft ruim 15 jaar ervaring in de print en sign industrie en is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites. Zijn winkel is sinds 2008 gemakkelijk te bezoeken aan de Zuiderparklaan 204 te Den Haag.

Steffen, die ik al ken uit mijn SV’35 tijd is al meer dan tien jaar aan onze website verbonden. Sterker nog, hij heeft in 2013 onze (tweede) website allemaal ontworpen en opgebouwd. Steffen is eigenlijk de stille kracht achter de website Haagse Voetbalhistorie. Zijn er storingen of wil ik iets veranderd hebben op de site dan staat hij altijd voor me klaar.

Maar Steffen doet nog veel meer! Zo heeft hij T-shirts voor ons laten drukken, HVH-toernooi posters en programmaboekjes gemaakt, drie vlaggen met ons logo geleverd, pimpt hij de logo’s voor de minitenues op en heeft hij het prachtige doek met heel veel foto’s voor ons museum ontworpen.
Wilt u meer weten over de diensten van GWD klik dan hier om de website te bezoeken.

Ook dit is een vorm van sponsoring waar wij enorm mee geholpen zijn en bij deze bedanken wij Steffen Grijspaardt voor alle diensten die hij voor ons heeft verricht.

Zijn er meer bedrijven die ons, op wat voor manier dan ook, willen sponsoren neem dan aub via de mail contact met ons op.

Namens team Haagse Voetbalhistorie
Rob Pronk
E-mail: haagse.voetbalhistorie@gmail.com