Deze week zetten we onze sponsor DRG VvE Beheer BV in de schijnwerpers. Het bedrijf van Taco de Graaf ondersteund onze website financieel al enkele jaren en heeft onlangs alweer voor twee jaar “bijgetekend”.
Persoonlijk ken ik Taco al vanuit mijn voetbalperiode want regelmatig stonden wij in de competitie lijnrecht tegenover elkaar. Taco bij sv Duinoord en ik bij SV’35. Mooie en sfeervolle tijden waren dat in de jaren tachtig en negentig Vooral op het Isabellaland, ooit de thuisbasis van sv Duinoord. Ooit zijn we hier nog samen op de foto gezet.

Taco de Graaf werkte altijd in loondienst maar besloot in 2013 zijn bedrijf DRG VvE Beheer BV op te starten dat gespecialiseerd is in financieel en technisch beheer. Klik hier voor veel meer informatie over DRG VvE Beheer BV.

Helaas, het ooit zo mooie sv Duinoord is niet meer. Veel sv Duinoord-leden verhuisden toen naar Hsv VUC waar de meesten nog steeds lid van zijn. En Taco? Die is momenteel bestuurslid voetbalzaken bij de Hsv VUC.

Taco de Graaf is weer zo’n mooi voorbeeld die als oud voetballer graag naar het Haagse voetbalverleden kijkt en daarom met zijn zaak ons hiermee financieel helpt. Wij hopen dat nog veel meer oud-voetballers met een eigen zaak Taco’s voorbeeld zullen volgen.

Rob Pronk
E-mail: haagse.voetbalhistorie@gmail.com