Iedere week zetten wij een sponsor van onze website “in the spotlights”. Mooi om te constateren dat de eigenaren van de bedrijven die onze website financieren allemaal een Haags voetbalverleden hebben.

Deze week besteden we aandacht aan JD Koerier en Besteldienst, het bedrijf van Jan Dubendorffer. Jan heeft een aardige staat van dienst binnen ons Haagse voetbalwereldje. Van 1964 t/m 1968 voetbalde hij bij de (hele kleine) jeugd van Hsv ADO. Vervolgens kwam Jan bij HMSH terecht, eerst in de jeugd en vervolgens haalde HMSH-trainer Cock Clavan bij de A-selectie.
In 1978 werd Jan lid van Cromvliet, de club die hij het langst trouw is gebleven. Eerst als eerste elftal speler en daarna jarenlang als leider. Bij Cromvliet nam Jan ook deel aan verschillende commissie (zoals o.a. sponsorzaken) en nam hij zitting in het bestuur.
Cromvliet 1 in seizoen 1989-1990 met staand geheel rechts leider Jan Dubendorffer.

Na verhuizing naar Zoetermeer besloot Jan in 2002 lid te worden van FC Zoetermeer. Daar werd hij trainer van diverse elftallen en nam hier o.a. de sponsorzaken op zich.

Wij kwamen in contact met Jan door de verkoop van de Hvv Cromvliet minitenue’s, waarvan hij er uiteraard ook een van wilde hebben. Prachtig dan ook dat Jan Dubendorffer enthousiast van onze website werd en ons hiermee met zijn bedrijf financieel wil ondersteunen. Wij hopen dan ook dat veel oud-voetballers met een eigen bedrijf dit voorbeeld zullen volgen.

Al ruim 45 jaar brengt of haalt JD Koerier en Besteldienst uw spullen met grote zorgvuldigheid naar en van de plaats waar u het naar of vandaan wilt hebben.

Wij bedanken Jan Dubendorffer voor de steun en het vertrouwen en hopen op een lange en succesvolle samenwerking.

Rob Pronk namens team Haagse Voetbalhistorie