Sponsoren zijn zo belangrijk voor onze website, die moeten we koesteren. Daarom zetten wij iedere week één van onze sponsoren “in the spotlights”.
De sponsor die wij deze week extra aandacht willen geven is Residentie Security Services, HET beveiligingsbedrijf van Claudio Houtman.
SV’35 A1 seizoen 1982-1983 met Claudio (zittend 3e van links) en Rob gezamenlijk naast elkaar

Je hebt verschillende manieren van sponsoring. Het ene bedrijf ondersteunt ons financieel, het andere bedrijf schenkt ons iets anders wat we goed kunnen gebruiken. Na de overstroming in m’n museum was het Claudio Houtman die via zijn bedrijf Residentie Security Services meteen de helpende hand aanbood met een spiksplinternieuwe kunstgrasmat waarmee we het hele museum opnieuw konden bekleden. Legendarisch was het dat op zaterdagochtend om 09.00 uur een grote vrachtwagen voor de deur stond met een rol kunstgrasveld van 12 x 5 meter.
Claudio Houtman is uiteraard geen onbekende voor me want de gehele jeugdafdeling liepen we gezamenlijk alle hoogste jeugdteams door. Vele jaren later stonden we als coach weer tegenover elkaar, hij als trainer van sv Nootdorp MA1 en ik van Scheveningen MA.1. Claudio is een veelzijdig man want hij is ook nog trainer geweest van de fusieclub sv Duinoord/Jagers en bij sv Nootdorp. Jarenlang is hij ook nog hoofdsponsor van de Nootdorpse club geweest. Momenteel is hij assistent-trainer bij Bert de Best bij het Zoetermeerse DSO.

Buiten het sportieve gedeelte was Claudio al in mijn tijd bij SV’35 zeer zakelijk ingericht. Hij begon al op zeer jonge leeftijd met een beveiligingsbedrijf. Inmiddels is Residentie Security Services tot een groot innovatief bedrijf, actief in het beveiligen van bedrijfspanden en particuliere woningen.
Klik hier om de site van Residentie Security Services te bekijken.

Ondernemend zoals hij is begon Claudio, samen met kompaan Erwin Nieuwenhuizen, enkele jaren geleden met Proeflokaal Sijgje. Ook dit bleek een doorslaand succes met vestigingen in verschillende steden.

Dit was (voorlopig) de laatste “onze sponsor in the spotlights”. Opvallend is wel dat ik veel sponsoren nog persoonlijk uit mijn SV’35 periode ken en daarom ben ik zo trots dat zij ons financieel de helpende hand bieden. Als er nog meer oud-voetballers van een (niet meer) bestaande voetbalvereniging met een eigen bedrijf ons willen sponsoren dan zouden wij dat enorm waarderen. Dus heeft u interesse? Mail dan naar: haagse.voetbalhistorie@gmail.com

Namens team Haagse Voetbalhistorie
Rob Pronk