Ook in Australië kijkt men met veel plezier naar onze website. Zie deze leuke mail van de heer Grootenboer;

Ik speelde voetbal met VOG in de Jaren vijftig. Linkshalf in het derde elftal, want dat is waar slechtste rechterbeen werd gezet. Mijn broer Klaas speelde ook mee en in mijn tijd was hij een verdediger. Nadat ik naar Australia emigreerde is hij midvoor geworden en met veel sukses, denk ik. Ik heb een paar fotos bijgesloten in gelukkig genoeg had ik de namen op de achterkant gezet. Doe zijn in de titel van de foto en ik hoop dat u ze kan zien. We hadden een leuketijd met de club en de naam Siem van Dam was ook belangrijk als een van de beste spelers van het eerste elftal, samen met Harry Wissink. En de heer Van Mulken was inderdaad het hart en ziel van de club en, als u kan zien van de foto, ik speelde met hem in VOG 3.

Groetjes Wim Grootenboer, Australia

VOG 3 1951 Staande vlnr Jan Lootens, Wim Grootenboer, Hugo Boogerts, Jan Manschot, Dolf Matthijsen, Klaas Grootenboer, Cor Vermaat. Zittend, Leen den Ouden, Huib van Reenen, Jean Brusse, Henk van der Veen, Cor van der Ven, Aad Grootenboer.

VOG 3 1951 Staande vlnr Jan Lootens, Wim Grootenboer, Hugo Boogerts, Jan Manschot, Dolf Matthijsen, Klaas Grootenboer, Cor Vermaat. Zittend, Leen den Ouden, Huib van Reenen, Jean Brusse, Henk van der Veen, Cor van der Ven, Aad Grootenboer.