Steeds meer “oud”-voetballers met een eigen bedrijf waarderen onze website en willen graag als sponsor hun naam aan www.haagsevoetbalhistorie.nl linken. Vandaag heten wij met enige trots Jos Vercauteren met zijn bedrijf  “Vercauteren Administraties” van harte welkom als nieuwe sponsor.

“Mister Quick” Jos Vercauteren speelde tussen 1984 en 1993 maar liefst 346 officiële wedstrijden voor Quick 1, waarmee hij zowel in seizoen 1983-1984 (3e klasse A) als in seizoen 1992-1993 (2e klasse A) kampioen werd. Jos is een echte clubman want anno 2022 is hij “zijn” Quick nog immer trouw.
Jos Vercauteren als aanvoerder in de gloriejaren van Quick 1

Ook zakelijk gaat het Jos met zijn bedrijf “Vercauteren Administraties” goed voor de wind. “Bent u dus als ondernemer of particulier op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van administratie, jaarrekeningen, belastingen en financiële adviezen? Dan bent u bij Vercauteren Administraties aan het juiste adres. Voor meer informatie klik hier om de website van “Vercauteren Administraties” te bekijken.

Jos, namens ons team Haagse Voetbalhistorie enorm bedankt voor het vertrouwen en het financieel ondersteunen van onze website. Wij hopen dat veel “oud”-voetballers met een eigen bedrijf jouw voorbeeld zullen volgen.

Team Haagse Voetbalhistorie
E-mail: haagse.voetbalhistorie@gmail.com