Een aantal weken geleden kwam ik bij RKAVV in gesprek met Jelle Abma, die druk bezig is om het archief van zijn club te verzamelen i.v.m. het naderende 100-jarige bestaan van de Leidschendamse club. We hadden het o.a. over clubiconen en toen Jelle mij wist te vertellen dat veel clubiconen van RKAVV iedere woensdagochtend “hand- en spandiensten voor” de club deden, werd de afspraak gemaakt. Jelle zou de heren hierover inlichten en gelijk vragen of men oude foto’s en plakboeken mee konden nemen.

De ontmoeting vond plaats op woensdagochtend 24 april in de kantine op Sportpark Kastelenring te Leidschendam. Het werd een fantastische ochtend met prachtige foto’s en vooral schitterende verhalen. Voor één keertje werd al het vrijwilligerswerk, wat de heren nog steeds doen voor de club, opzij geschoven en vloog de tijd om met al dat gepraat over die goede oude tijd.

Heb vele foto’s kunnen maken en enorm veel nieuwe informatie over de geschiedenis van RKAVV tot me gekregen en die zal ik binnenkort gaan toevoegen bij de historie van de club op onze website.
Foto van een aantal clubiconen van RKAVV waar de club enorm trots op is. V.l.n.r; Jan van Leeuwen (67 jaar lid), Aad Enze (41 jaar lid), Willem van Veen (68 jaar lid), Jan van de Hulst (55 jaar lid), Willem Vader (57 jaar lid) en Marcel Nolet (51 jaar lid).

Heren, bedankt voor de enorme gastvrijheid en de geweldige medewerking aan de historie van jullie club RKAVV op onze website. Jelle bedankt voor de organisatie, ik heb genoten!

Rob Pronk