Vanuit het credo “RAVA-Friends-Forever”, is vanuit de ‘Oude-RAVA-kern’ het initiatief gekomen om te achterhalen of er bij de ‘60+ (bijna) gepensioneerde’ voormalige leden/donateurs van de voetbalvereniging RAVA, spelende tot het jaar 1995 in het Zuiderpark in Den Haag, enthousiasme is om vanaf medio 2017 deel te gaan nemen aan een periodieke RAVA-Senioren-Meeting op een midweeks dagdeel op het sportcomplex van SV Houtwijk (fusievereniging RAVA – TEDO – PEC Den Haag), op het Rijnveld Sportpark, L. van Vuurdestraat 16, in Den Haag.

Het is hierbij de bedoeling te komen tot een periodieke informeel gezellig weerzien, waarbij er tevens diverse activiteiten kunnen worden ontplooid.

Vind jij het leuk om jouw vroegere teamgenoten weer eens te ontmoeten, dan kan je informatie hierover lezen op de website www.rava1930.nl , onder de betreffende indexpagina. Ben je niet in de gelegenheid de website te bezoeken en/of per e-mail te reageren, kan je jouw adresgegevens doorgeven aan Theo Hazebroek, telefoonnummer: 06-3329 0004. Wij hopen op een hoge positieve respons.

Met een vriendelijk sportgroet,

Theo Hazebroek