Eén ding mogen wij met trots wel weer concluderen; ons project Haagse Voetbalhistorie blijft maar groeien! Bij deze enkele cijfers, feiten en leuke weetjes:

In 2021 bezochten 113.939 unieke voetballiefhebbers onze website. In het jaar 2022 is dit aantal met maar liefst 35,64% toegenomen tot 154.552 unieke bezoekers.

Het blijkt dat we goed zichtbaar zijn op Google want ruim 35% van onze bezoekers vind ons via zoekmachine Google. Een kleine 34% komt direct op onze website, het overige percentage van 31% komt vooral via social media op onze website terecht, waarbij Facebook onze grootste bron is.

De homepage is de meest bezochte pagina op onze website, maar dat is niet zo gek. Wanneer je kijkt naar onze items is het item “De 15 vragen aan” het meest populair, gevolgd door onze nieuwspagina en toch wel verrassend (en dus veel gelezen) de pagina van de vrienden van de Haagse Voetbal Historie.

Ons meest populaire item op de website is dus “De 15 vragen aan”. De editie die in 2022 het meest gelezen is, is die van Joop Ludwig. Op zondag 4 september werd het item met Joop Ludwig maar liefst 5.675 keer bekeken.

Het afgelopen jaar is  de historie van HBS het meest opgezocht op onze website, gevolgd door die van Quick, Oranjeplein, Wanica Star (ook wel verrassend te noemen), RKAVV en RVC.

Nog iets verrassend, het overlijdensbericht van Arie Vrolijk is het meest gelezen nieuwsbericht op onze website. De terugblik op het Haagse Voetbal Historie toernooi 2022 volgt hier vlak achter.

Ons meest populairste film op ons HVHTV You-Tube kanaal is die van Edwin Grunholz met zijn mooiste zaalvoetbal doelpunten. Deze film is inmiddels 38.764 keer bekeken.

Op onze Facebookpagina hadden wij op 31 december 2022 maar liefst 6.610 volgers. Dat waren er precies een jaar geleden 6.286 volgers.

Ons Twitter account (HVH_Twit) wordt nu door 2.328 voetballiefhebbers gevolgd. Eind 2021 waren dit er 2.147.

In 2022 zijn we ook met de Instagram pagina Haagsevoetbalhistorie gestart en deze telt momenteel 437 volgers.

Hartelijk dank allemaal want dit alles geeft ons een extra motivatie om gewoon met deze leuke hobby door te gaan!