Op verzoek van de familie en ook mijn mooie herinneringen aan een uniek persoon.
Nou Wim, de dag dat we vreesde dat hij er snel zou aankomen was dus afgelopen maandag. Het gevecht tegen die verschrikkelijke ziekte heb je verloren. Alle herinneringen komen gelijk weer bij me naar boven. Vanaf het begin van de site heb je vele foto´s van jouw cluppie DZS aangeleverd en bij alle Haagse Voetbalhistorietoernooien was je trouw aanwezig. Je keek er ieder jaar weer naar uit om op dit toernooi een biertje te drinken met je oude maten van DZS. De foto die ik toen samen met je voetbalvrienden heb gemaakt straalt precies uit waar zo´n dag voor bedoeld is.
Het bezoek, zo´n 5 jaar geleden, met een aantal DZS iconen aan de oude kantine was ook voor mij legendarisch. Wat een prachtige verhalen over deze club kregen we toen te horen.
Toen een aantal jaren geleden, na een flinke wolkbreuk, mijn HVH museum blank stond en ik dit op Facebook had geplaatst stond je binnen 5 minuten bij me voor de deur om te helpen. Altijd behulpzaam en enthousiast over de site. Tijdens het dweilen vertelde je mij dat je binnenkort met de VUT ging, dus als ik je ergens mee kan helpen dan zeg je het maar. Een paar maanden later krijg je dan het verschrikkelijke bericht.
De laatste keer dat je bij mij gezellig in het museum langs kwam nam je De mascotte van vv De Zwarte Schapen mee. Een zwart schaap met uiteraard een bierglas in zijn poten. Deze kreeg een mooi plekje als aandenken van een bijzondere club en nu ook aan een uniek persoon Wim Taal!
Anneke, Sam, Marieke, verdere familie en alle oud v.v. De Zwarte Schapen leden gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst.
Rob Pronk
Bij deze de rouwkaart met alle informatie over de uitvaart van Wim