Vandaag (28 maart) reünie ADO amateurs op 28 maart bij Oranjeplein/Postduiven.

Om 19.00 uur start de wedstrijd om de Aldrik Meij bokaal tussen de elftallen die in 1988 tot de regionale top behoorden van ADO. De A regionaal, onder leiding van Wim van Laar en de B regionaal onder leiding van Eelco Fielemon. De wedstrijd wordt geleid door Henk Martin en de wedstrijdbal is geschonken door het bedrijf van Aldrik. Beide elftallen hebben een speciaal shirt laten maken dat ons doet denken aan de tijden van weleer toen ADO nog een zeer gerespecteerde vereniging was waar zowel de jeugd als ook het amateurelftal hoge ogen gooiden. Een tijd die heel lang geleden achter ons is gelaten.

Na de wedstrijd gaat de reünie gewoon verder. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen de verhalen van vroeger natuurlijk de revue passeren.

Foto: Vandaag (28 maart) reünie ADO amateurs op 28 maart bij Oranjeplein/Postduiven.Om 19.00 uur start de wedstrijd om de Aldrik Meij bokaal tussen de elftallen die in 1988 tot de regionale top behoorden van ADO. De A regionaal, onder leiding van Wim van Laar en de B regionaal onder leiding van Eelco Fielemon. De wedstrijd wordt geleid door Henk Martin en de wedstrijdbal is geschonken door het bedrijf van Aldrik.  Beide elftallen hebben een speciaal shirt laten maken dat ons doet denken aan de tijden van weleer toen ADO nog een zeer gerespecteerde vereniging was waar zowel de jeugd als ook het amateurelftal hoge ogen gooiden. Een tijd die heel lang geleden achter ons is gelaten.Na de wedstrijd gaat de reünie gewoon verder. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen de verhalen van vroeger natuurlijk de revue passeren.

Een oud tenue van ADO