Vrienden van de site, allemaal even stemmen als je het er mee eens bent……

De afgelopen weken konden lezers van De Scheveningsche Courant namen aandragen van personen waarvan men vond dat die de titel ‘Scheveninger van het jaar’ verdienen. De vier namen die het meest zijn genoemd vormen de vier genomineerden voor de tweede verkiezing van ‘Scheveninger van het jaar’.
Onder de vier genomineerden is Rob Pronk
Rob Pronk is de oprichter van de populaire website www.haagsevoetbalhistorie.nl. Kort geleden heeft hij zijn derde boek over de historie van het Haagse voetbal uitgebracht. “Een enorm gepassioneerde man die er alles aan doet om de Scheveningse en Haagse tijden van weleer niet verloren te laten gaan. Heeft hierbij oog voor zowel de bekende als minder bekende (amateur)voetbalhelden van vroeger uit de regio.”

Stemmen kan via de Facebookpagina De Scheveningsche Courant of middels een e-mail te sturen naar: info@haagsekustmedia.nl of via het stembiljet in de krant. Al deze stemmen worden bij elkaar opgeteld en op woensdag 11 januari 2017, zal de ‘Scheveninger van het jaar 2016’ bekend worden gemaakt in De Schevenigsche Courant.