Het Zuiderparkstadion was van iedereen. Ontelbare mooie momenten staan in ons geheugen gegrift. Wij helpen de herinnering levend te houden, voor de oude en nieuwe generaties.

Op verzoek van veel supporters is daarom nu een reproductie van het schilderij “Ouverture Zuiderpark Forever” gemaakt zodat deze voor meer supporters betaalbaar is om in hun huis op te hangen!

Deze reproductie is verkrijgbaar op canvas (45 / 60 cm) en luxe ingelijste print (A-3). Op deze canvas is er keuze uit de varianten Origineel (zie foto boven),Of met Legia, Brugge, Juve of Swansea.
Klik hier om enkele voorbeelden te zien. Dit canvas doek is te koop vanaf Eur 29,95 (incl. btw).

Stichting KiKa

Zoals nagenoeg bekend steunen ADO(FC) Den Haag en wij supporters al jaren de Stichting KiKa en zullen derhalve een deel van de verkoopopbrengst doneren aan hun, dus met het kopen van het schilderij maak je niet alleen jezelf blij maar help je ook de onderzoeken om die verschrikkelijke ziekte te bestrijden.

Originele schilderij

Voor de liefhebber zijn er nog 10 reproducties op ware grootte (60 / 80 cm) te bestellen bij de schilder zelf met je door hem zelf aangebrachte persoonlijke tekst op de Nederlandse vlag aan het hek zoals hieronder afgebeeld. Die kost 280 euro (exclu. bezorgkosten). Deze kan je bestellen via dit e-mail adres: ouverturezp@hotmail.com

Geniet van Haagse voetbalhistorie aan de muur, 11 jaar na de laatste eredivisiewedstrijd in ons oude stadion.

Klik hier om het canvas doek te bestellen.

P.S. Een exemplaar van de canvas reproductie is te zien in de voor iedere ADO(FC) Den Haag supporter bekende Primera vestiging op de Theresiastraat 53, Den Haag

Bron: www.northside.nl