Wat een ambiance voor, tijdens en na de wedstrijd HBS – QUICK op zaterdagavond 4 november 2017!
Wat ook een leuke rivaliteit tussen beide supporters. Misschien waren ze er wel maar ik heb in ieder geval geen beveiliging en politieagent gezien en toch er is op deze mooie avond geen wanklank gebeurd. Het kan dus gelukkig nog wel in Den Haag!

Ik krijg regelmatig historische foto’s in handen waarop je dan mensen rijen dik langs het veld ziet staan om gezellig naar een wedstrijdje te kijken. Dit zijn de mooiste foto’s en tot gisteren heb ik altijd gedacht dat die tijden nooit meer terugkomen.
Maar…… het kan dus wel! Wat was er ongelofelijk veel publiek bij HBS-QUICK aanwezig. Wat stonden er nog vele toeschouwers in lange rijen voor de kassa’s terwijl de wedstrijd al lang bezig was. En bovendien, wat waren er vele bekende aanwezig uit de Haagse voetbalhistorie.

Oude voetbaltijden herleefden dus op Sportpark Craeyenhout, waar QUICK overigens met 1-3 won. Maar, ik zal u eerlijk zeggen, als ik een kwartier van de wedstrijd heb gezien is dat veel want heb alleen maar lopen ‘lullen’ onder het genot van een biertje. Hiervoor gaan we gezellig naar het voetbal.

Ik heb een topavond gehad en beide clubs hebben gisteren reclame gemaakt voor ons Haagse voetbal. Ik kijk nu al uit naar de return!

R. Pronk