Sponsoren zijn zo belangrijk voor onze website, die moeten we koesteren. Daarom zetten wij iedere week één van onze sponsoren “in the spotlights”.
De sponsor die wij deze week extra aandacht willen geven is Yachtschilders, HET bedrijf van de familie Buntsma.

Door de Haagse voetbalhistorie heen kom je veel families tegen die naam hebben gemaakt in ons Haagse voetbalwereldje. Dat valt de familie Buntsma zeker onder want vader Bram is o.a. trainer geweest bij Te Werve (zondag) en RVC (zaterdag). Zijn zonen Barry, Randy en Peter bezaten de nodige voetbalkwaliteiten waarvan Barry zelfs even aan het betaalde voetbal mocht ruiken. Na zijn periode bij ADO kwam hij in de A1 van Vitesse terecht waarmee hij zelfs kampioen van Nederland werd. Later kwam Barry ook nog voor Svv Scheveningen uit en momenteel is hij hoofdtrainer van v.v. Woubrugge.
Randy en Peter voetbalden o.a. bij RVC, Sparta, Te Werve, Rvv Rijswijk, Woubrugge en SV’35.

Met Peter en Randy heb ik bij SV’35 nog mooie tijden meegemaakt. Onvergetelijk waren de nacompetitiewedstrijden dat we met de Engelse “dubbeldekker”, met vader Bram als chauffeur, naar de wedstrijden werden vervoerd. Na iedere overwinning was het groot feest in de bus. Bram Buntsma beschikte met zijn bedrijf ECP Events over vele oldtimers en bussen beschikbaar in alle soorten en kleuren, speciaal voor bruiloften en feesten.
Klik hier om de site van ECP Events te bekijken.

Al in die tijd hadden de gebroeders Buntsma hun schildersbedrijf dat gespecialiseerd was / is in het afwerken van luxe mega jachten, maar uiteraard ook van kleinere jachten. Wij dachten toen dat Randy en Peter in de kleedkamer liepen op te scheppen dat ze een opdracht hadden gekregen van Roman Abramovich om zijn enorme jacht te schilderen, totdat we de foto’s zagen. GE-WEL-DIG! En een teken dus dat hun bedrijf Yachtschilders goed staat aangeschreven.
Klik hier om de website van Yachtschilders eens rustig te bekijken.

Kortom, de familie Buntsma heeft oog voor het voetbal en daarom zijn wij zo trots dat zij zich ook hebben aangemeld om sponsor van onze website te worden. Zonder verleden geen heden zeggen we altijd dus hopelijk volgens er nog veel meer oud-voetballers met een eigen bedrijf die aan ons een financieel steentje willen bijdragen.

Familie Buntsma bedankt namens team website Haagse Voetbalhistorie en wij hopen op een mooie en lange samenwerking.

Rob Pronk