Beste mensen,

Al 10 jaar gooi ik mijn ziel en zaligheid in m’n website Haagse voetbalhistorie. Er is inmiddels wat moois opgebouwd waarvan ik regelmatig complimenten krijg, en dat is dan ook de mooiste drijfveer om door te gaan. De (vooral oudere) voetballiefhebber uit de Haagse regio geniet van de historie en de vele nostalgische foto’s en de website wordt daardoor dagelijks druk bezocht.
Die kleine hobby, waarmee ik 2007 begon, is inmiddels een uit de hand gelopen hobby geworden. Aan de ene kant geweldig natuurlijk maar aan de andere kant bijna niet meer tegen op te werken. Bovendien vergt het financieel ook het ene ander met bijvoorbeeld meer ruimte bij de provider inkopen en diverse apparatuur aanschaffen. Ik weet ook wel dat een echte hobby altijd geld kost, daar heb ik geen problemen mee.

Toch vraag ik me wel eens af, is er nou helemaal geen bedrijf uit de Haagse regio die zijn naam aan zo’n druk bezochte en populaire voetbalsite wil verbinden door middel van sponsoring met een banner op de homepage? Hoe meer sponsoring hoe meer mogelijkheden ik krijg om de site nog mooier en leuker te maken, want ideeën zijn er nog zat.

Welk bedrijf neemt een voorbeeld aan La Costa Zonnestudio’s en DRG VvE Beheer BV, die ons wel al jaren sponsoren en afgelopen week beide mij weer heeft verzekerd om dit met een jaar te verlengen. Mensen dus met een echt voetbalhart en zo belangrijk voor onze site.

Als er dus nog meer (oud)voetballers met hun bedrijf de website Haagse voetbalhistorie financieel willen ondersteunen neem dan aub even contact met mij op.

Met vriendelijke groet,
Rob Pronk