Het doet ons deugd dat steeds meer oud voetballers / trainers met een eigen bedrijf onze website waarderen en hieraan graag hun financiële steentje willen bijdragen. Met het verwelkomen van onze nieuwe sponsor Boereboom Adviesgroep begint het jaar 2022 voor onze Stichting Haagse Voetbalhistorie meteen al goed.
Boere

Dick Boereboom (links) tijdens zijn prachtige periode bij FC Den Haag (foto uit privécollectie van Dick).

Eigenaar Dick Boereboom is natuurlijk geen onbekende in ons Haagse voetbalwereldje. Als spits maakte Dick mooie geweldige tijden mee bij FC Den Haag, TONEGIDO en HBS en als trainer was hij o.a. werkzaam bij HBS, Quintus, DUNO en sv Nootdorp. Momenteel is Dick Boereboom trainer van zaterdag 1e Klasser BVCB.

De motivatie van Boereboom Adviesgroep om onze website te sponsoren gaf Dick kort maar krachtig aan: ‘Jullie moeten eens weten met hoeveel plezier wij als oud voetballers terugkijken naar ons voetbalverleden en daarom is jullie website zo herkenbaar en uniek. Ik hoor de naam van jullie site ook steeds vaker en daarom mijn besluit om jullie hierbij financieel te ondersteunen voor al dat prachtige werk wat jullie verrichten’.

Dick bedankt voor de mooie woorden en de ondersteuning!
Klik hier voor meer informatie over onze nieuwe sponsor Boereboom Adviesgroep.

Zijn er nog meer “oud” voetballers / trainers die met hun bedrijf onze website over de Haagse voetbalhistorie financieel willen ondersteunen, het zei als sponsor of als “Vriend van website Haagse Voetbalhistorie” mail dan naar: haagse.voetbalhistorie@gmail.com

Rob Pronk namens team Stichting Haagse Voetbalhistorie.