Het zoveelste hoogtepunt in veertien jaar website Haagse voetbalhistorie is een feit; WE HEBBEN EEN EIGEN STICHTING!
Vandaag zijn wij (Marcel Koning, Wesley Sturrus en Rob Pronk) als bestuur bij de ING langs geweest om aan onze Stichting een zakelijke rekening te koppelen die dan volgende week wordt geactiveerd.
Marcel Koning

Het doel van onze Stichting Haagse Voetbalhistorie is om onze website meer te gaan professionelen d.m.v. het aanschaffen van nieuw materiaal, het inkopen van extra ruimte bij onze provider, het aantrekken van sponsoren en het gaan verkopen van merchandising. Want laten we heel eerlijk zijn, ons mooie en gezellige voetbalverleden mag toch nooit verloren gaan? Sterker nog, volgens ons moet dit eigenlijk een stuk Haags cultureel erfgoed worden.
Wesley Sturrus

Wij hebben nog zoveel plannen/ideeën met onze Haagse voetbalhistorie en hopen deze dan met deze Stichting te kunnen gaan verwezenlijken.

Dus; heeft u een bedrijf en lijkt het u leuk om financieel een steentje bij te dragen aan onze website neem dan aub contact op via ons emailadres haagse.voetbalhistorie@gmail.com

Rob Pronk

Ps, bij deze een woord van dank aan de Hsv VUC en aan advocaten en notarissenkantoor DeClercq voor de fantastische ondersteuning.