De voorbereidingen van de fusievereniging SV Madestein vorderen gestaag. Op 4 mei jl. zijn de statuten van de fusievereniging bij de notaris gepasseerd. Op de foto tekenen v.l.n.r penningmeester Stephen de Vries, secretaris Willem Looije en voorzitter Peter Oldenburg, de notariële stukken. Inmiddels is besloten om naast de zaalvoetbalteams en de zondagselectie ook op de zaterdag een standaardteam in te schrijven. Onder leiding van trainers Wim Boere en Dennis Young zal er met een mix van jeugd en routiniers in het nieuwe seizoen begonnen worden in de 4e klasse. Daarmee is, na het vastleggen van de trainers Patrick Pershad, Geoffrey Westerhof en Jim van Gilst voor de zondagselectie, de gehele trainersstaf voor 2016-2017 bekend.

Ook de sponsorcommissie heeft belangrijke vorderingen geboekt. Binnenkort denkt de sponsorcommissie een aantal nieuwe (shirt)sponsors te kunnen verwelkomen. Zodra deze shirtsponsors bekend zijn zullen de nieuwe tenues geproduceerd gaan worden waarop het nieuwe verenigingslogo een prominente plek zal innemen.

De renovatie van het complex van Oranjeplein-Postduiven inclusief de aanleg van het kunstgrasveld is inmiddels gestart. De gesprekken met SV Loosduinen over het gezamenlijk gebruik van het kunstgrasveld verlopen harmonieus.

De fusievoorbereidingscommissie is uitermate tevreden over de vorderingen en is volop gemotiveerd om de laatste voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen. Op dinsdag 24 mei organiseert het bestuur in samenwerking met de nieuwe technische staf open trainingen op het terrein van SV Madestein. Ben jij nieuwsgierig wat de club jou kan bieden? En kan jij je vinden in onze visie? Aarzel dan niet en meld je op een van deze dagen.