Zoals bekend is op vrijdag 30 november a.s. de boekpresentatie van mijn nieuwe boek ‘Van DEVJO en Dusbaba tot Bolman en Bohemen’ op sportpark Prinses Irene aan de Schaapweg te Rijswijk.

Deze boekpresentatie is in samenwerking met de website Haaglanden Voetbal tijdens het eerste Haaglanden Voetbal Cafe in het paviljoen van RVC Celeritas. De inloop is vanaf 17.00 uur en er wordt door Haaglanden Voetbal gezorgd voor een hapje en een drankje! Het officiële gedeelte vangt aan om 17.30 uur, dus wij stellen het op prijs als u op tijd bent. Het sportcafé duurt tot ca. 19.30 uur.

Het loopt inmiddels uitstekend met de aanmeldingen, zowel bij de inschrijvingen voor het Haaglanden Voetbal Café als voor de aanmeldingen voor de boekpresentatie. Haaglanden Voetbal werkt met een gastenlijst zodat men ongeveer weet hoeveel mensen er komen.

I.v.m. de samenwerking met Haaglanden Voetbal het verzoek van mijn kant aan de mensen die langskomen voor de boekpresentatie om zich ook even bij mij aan te melden zodat men ook op de gastenlijst toegevoegd kan worden. Dus mail even naar haagse.voetbalhistorie@gmail.com of je komt en met wie je eventueel komt.

Het wordt een geweldige avond met o.a. vele oud gedienden uit de Haagse voetbalhistorie maar ook met vele bekenden uit het hedendaagse Haagse voetbalwereldje. Dit mag u dus niet missen.

Met vriendelijke groet,

Rob Pronk