Op donderdag 22 juli j.l. hebben we een vergadering gehad over ons aanstaande Haagse Voetbalhistorie Toernooi en hebben wij (onze site en de Hsv VUC) unaniem besloten om gewoon door te gaan met alle voorbereidingen e.d. qua organisatie van ons HVH-toernooi op zaterdag 28 augustus bij Hsv VUC. Op 13 augustus volgt er weer een persconferentie van de regering wat betreft de coronamaatregelen. Hierna hopen wij u dus meer duidelijkheid te geven.
Nadat ik gisteren de lijst met deelnemende clubs openbaar maakte kon ik er vandaag weer drie (niet meer bestaande) clubs aan toevoegen. Welkom SVPTT, DEVJO en DORR, gezellig weer. VDS heeft zich helaas moeten terug trekken maar komen wel 1 biertje drinken haha.
Verder kreeg ik een aantal reacties dat bijvoorbeeld Oranjeplein, Oranje Blauw en Rijswijk niet bij de deelnemers staan vermeld. Ik wacht nog op de definitieve bevestiging (of afmelding) van de contactpersoon.
Als er nog meer teams van niet meer bestaande clubs willen meedoen, uiterlijk eind juli willen wij definitief alle deelnemers weten en beginnen we met de poule-indelingen.
Rob Pronk
E-mailadres: haagse.voetbalhistorie@gmail.com