Even een update over ons aanstaande fotoboek met de titel “Wij zijn Haagse Voetbal Historie” deel 2!
Alle unieke foto’s voor het boek zijn nu geselecteerd, en er zitten pareltjes tussen hoor.
Iedereen die zich tot vandaag lid heeft gemaakt van “Vrienden van Haagse Voetbalhistorie” komen ook in het boek te staan.
Alle sponsoren die zich bij ons hebben aangemeld daar hebben wij in ons boek uiteraard speciale aandacht voor.

Onze Wesley is nu druk bezig met het ontwerp en de vormgeving. Begin volgende week hopen wij het boek helemaal klaar te hebben en kan het naar de drukkerij. We hebben dus gekozen voor hetzelfde formaat (30×30 cm en 200 bladzijden vol met foto’s) als bij ons eerste fotoboek. Ook dit boek is alleen verkrijgbaar (te koop) bij ons.

De prijs wordt nog later bekend. In de huidige tijden is alles flink duurder geworden, zo ook de papier- en drukkerij kosten. Daarom zijn wij zo ontzettend blij met onze sponsoren en “De Vrienden van Haagse Voetbalhistorie”. Dankzij jullie fantastische financiële steun kunnen we de kosten namelijk zo laag mogelijk houden.

Ook een woord van dank alvast aan Koos Vellekoop en Raymond Arkesteijn van Vintage Colorizing. Zij stonden ook voor dit boek belangeloos klaar. Zo heeft Koos weer twee prachtige voetbalcartoons aangeleverd en Raymond wederom twee hele oude zwart-wit foto’s “hersteld” en ingekleurd. Met hun inbreng wordt dit fotoboek alleen nog maar mooier en unieker.

We houden u via onze website verder op de hoogte

Team Stichting Haagse Voetbalhistorie
Marcel Koning
Wesley Sturrus
Rob Pronk