Het gaat nu opschieten! Nog een maandje en dan is het weer zover! Even weer een update van ons Haagse Voetbalhistorie Toernooi op zaterdag 1 juli bij Hsv VUC aanvang 12.00 uur. Bij deze de lijst van de deelnemers tot nu toe.
Wat een geweldige historische namen van clubs uit de Haagse regio echter we missen nog een aantal vaste deelnemers zoals VIOS, KSD, ORNAS, GSC, Groen Wit’58, Oranje Blauw, SVPTT en HS Texas DHB.
En waar zijn de clubs die “nog niet zo lang geleden zijn opgeheven? Zoals teams van Haaglandia, GONA, Rsv Hoekpolder, JAC, PEC Den Haag, RVC, Rijswijk en Triomph.
Ook mee mogen doen zijn teams van specifieke “zondagclubs” waarvan hun zondagafdeling is opgeheven. Zo doet er een team van ODB 1 uit het jaar 2000 mee is is HMSH nu ook druk bezig om proberen een team samen te stellen en dan mee te doen.
Kom op oud-voetballers, dit wordt de dag van je leven waarbij de prestaties helemaal niet belangrijk zijn. Gewoon weer gezellig, samen zijn met je oud makkers, een paar partijdjes voetballen, oude herinneringen opdoen tijdens de derde helft en dan nog een feestavond er bij. Bovendien spelen we 7 tegen 7 op een half speelveld dus dat is makkelijk aan te lopen haha…
Zijn er nog voetballers die met hun oude elftal mee willen doen geef je dan snel op via ons emailadres: haagse.voetbalhistorie@gmail.com
Kan je niet meer voetballen? Kom dan gezellig langs op de grootste voetbal reünie in de Haagse regio.