Op vrijdagavond 20 november j.l. werd Rob Pronk zijn nieuwste boek “Van GONA en Gelauf tot Van Geen en GDA” officieel gepresenteerd. Ditmaal niet bij Boekhandel Van Stockum en ook niet in een voetbalkantine maar ditmaal live op de Facebookpagina Haagse Voetbalhistorie. Dit had uiteraard allemaal te maken met de maatregelen rondom het coronavirus. Tevens werd tijdens deze live uitzending een gedeelte van Rob zijn voetbalmuseum getoond.
Met de gasten Leo en zoon Marco van der Kroft, van o.a. de vv De Zwarte Schapen, blikten we tevens terug in de tijd op die gezellige voetbaltijden van weleer.

Overigens kreeg Rob Pronk donderdagavond al het eerste exemplaar overhandigd door Chris Willemsen van de Nederlandse Sportboeken Club.
Op donderdagavond 19 november kreeg schrijver Rob Pronk het eerste exemplaar overhandigd door uitgever Chris Willemsen van de Nederlandse Sportboeken Club.

Rob heeft inmiddels een behoorlijke voorraad boeken ingeslagen en die zijn bij hem nu persoonlijk te koop voor 17,50. Ook bij Boekhandel Van Stockum aan het Spui (naast de Primark) is het boek nu te koop en verder kunt u deze ook bestellen via de website van De Nederlandse Sportboekenclub.
Klik hier om het boek via internet te bestellen.

Wilt u het boek bij Rob persoonlijk bestellen (en mogelijk ondertekenen) dan kunt u contact opnemen via het e-mailadres haagse.voetbalhistorie@gmail.com

Team Haagse Voetbalhistorie