De Haagse Voetbalhistorie stelt u met trots onze nieuwe sponsor voor; VGS-Vegelwerken. Gespecialiseerd in alles wat met uw gevel te maken heeft; afstomen, zandstralen, voegen, metselen en impregneren. Ook voeren zij herstelwerkzaamheden uit aan balkons: betonwerk, coaten van balkonvloeren en plafonds.

Oud voetballer Dick Sloos jr. vond ons initiatief met de website over de Haagse Voetbalhistorie prachtig en dit heeft hem ertoe gedreven met zijn bedrijf VGS-Gevelwerken dolgraag een steentje bij te willen dragen door middel van het sponsoren van onze website. De Haagse Voetbalhistorie bedankt Dick voor dit vertrouwen en de waardering en staat open voor een langdurige samenwerking.

Klik hier voor de website van VGS-Vegelwerken.

Foto: GE-WEL-DIG!
Oud voetballer Dick Sloos jr. vindt ons initiatief met de website over de Haagse Voetbalhistorie prachtig en wil zodoende met zijn bedrijf VGS - Gevelwerken (  http://www.vgs-gevelwerken.nl/ )  dolgraag een steentje bijdragen met sponsoring. Dick bedankt voor dit vertrouwen en een stuk waardering.
Wie volgt zodat we onze Haagse voetbalhistorie nog meer en mooier op de kaart kunnen brengen? Ook voor ons Haagse Voetbalhistorietoernooi van 23 augustus zijn wij nog op zoek naar een aantal sponsoren!