Op 1 juni 2017 bestaat de Haagse voetbalvereniging HDV (Houdt Dapper Vol) 100 jaar. In het kader van dit jubileum is een jubileumcommissie aangesteld door welke het volgende feestelijke programma is samengesteld:

Op 14 mei: Met jeugdleden naar wedstrijd ADO Den Haag

Op zondag 14 mei met alle jeugdleden (jongens en meisjes) naar de wedstrijd ADO Den Haag – Excelsior. Vervoer van het Zuiderpark naar station Ypenburg en terug met een klassieke tram van het Haags Openbaarvervoer museum. Speciaal voor dit uitje krijgen alle jeugdleden een shirt met opdruk “100 jaar HDV”, zodat ze goed herkenbaar zijn voor de begeleiding in het stadion.

Op 21 mei: Erewedstrijd HDV – Oud ADO Den Haag

Op zondag 21 mei wordt een erewedstrijd gespeeld tussen het 1e elftal van HDV tegen Oud ADO Den Haag. Wedstrijd begint om 14:30 en wordt gespeeld op het terrein van HDV.

Op 28 mei: Reünie voor oud-leden

Op zondag 28 mei in het clubgebouw van HDV is er van 14:00 uur tot 17:00 uur een reünie waar alle oud-leden van HDV van harte welkom zijn. Oud-leden die hierbij aanwezig willen zijn worden verzocht zich aan te melden op emailadres: reuniehdv@gmail.com met vermelding van aantal personen.

Op 2 juni: Receptie voor genodigden

Op vrijdag 2 juni een receptie in het clubgebouw van HDV waar belanghebbende de gelegenheid hebben het bestuur te feliciteren met het 100-jarig bestaan. Uitgenodigd worden: Gemeente Den Haag, KNVBdistrict West II, voetbalverenigingen uit de regio Den Haag, sponsors en leveranciers van HDV en nationale en regionale pers.

Op 3 juni: Feestavond voor alle leden

Op zaterdag 3 juni, voor alle leden van de vereniging in het clubgebouw een feestelijke avond met livemuziek. Aanvang 20:00 uur.

Over HDV:

De Haagse voetbalvereniging HDV is opgericht op 1 juni 1917 en speelt sinds het seizoen 1926-1927 in het Zuiderpark op de Mr. P. Drooglever Fortuynweg 34. Sinds oprichting speelt HDV in groen/wit geblokt shirt. Momenteel heeft HDV 260 leden met 8 senioren en 5 jeugdelftallen, waaronder één meisjeselftal. Het 1e elftal speelt in de 4e klasse B west 2.

Contact:

John Touw. Email: john.touw@casema.nl
Website HDV: http://www.houdtdappervol.com