Zonder verleden (historie) heb je geen toekomst luidt een wijs gezegde! Al ruim 15 jaar lang proberen wij met onze website de voetbalhistorie van alle niet meer bestaande en gelukkig nog bestaande voetbalverenigingen in de Haagse regio zo mooi mogelijk weer te geven. In die 15 jaar hebben wij met de bezoekersaantallen nu wel gemerkt dat veel voetballiefhebbers genieten van onze website www.haagsevoetbalhistorie.nl
Nu willen wij dolgraag met alle nog bestaande voetbalverenigingen in de Haagse regio een samenwerkingsverband met jullie aangaan d.m.v. een link op jullie website te plaatsen. Als de leden (en andere belangstellenden) dan op deze link klikken, dan kunnen ze meteen jullie prachtige historie op onze website lezen. Door het plaatsen van alleen een link naar de verwijzing van jullie historie scheelt dat voor jullie website enorm voor ruimte. Bovendien proberen wij de historie van alle nog bestaande voetbalclubs zoveel mogelijk up to date te houden.
Klik hier om als voorbeeld de historie van Duindorp SV te bewonderen.
Inmiddels hebben al een aantal clubs een link met de verwijzing naar hun historie op hun website geplaats maar het zou toch geweldig zijn als iedere club hieraan zijn medewerking verleent.