Omdat de sponsoren helaas niet warmlopen voor onze website kwam Rob van der Vegt in 2018 met het idee om “Vrienden van website Haagse Voetbalhistorie” in het leven te roepen. Met dit initiatief deed de oud-penningmeester (en voetballer) van Hsv Kranenburg een beroep doen op oud- voetballers, trainers, bestuursleden en scheidsrechters uit de Haagse voetbalhistorie om een kleine financiële bijdrage aan onze website te doneren. Met deze donatie kunnen wij doorgaan met o.a. de historie van alle voetbalverenigingen uit de Haagse regio.

In 2020 ebde dit initiatief een beetje weg maar eind december van het jaar 2020 besloten meerdere oud-voetballers de draad weer op te pakken om “Vrienden van website Haagse Voetbalhistorie” weer nieuw leven in te blazen.
En hoe!
In een paar dagen tijd hebben vele oud- voetballers, scheidsrechters, bestuursleden en bezoekers van de website 25 euro (sommige zelfs meer) gedoneerd aan onze website. Het leuke daarvan is ook dat men dan vermeld van welke club men lid is geweest, of nog steeds lid van is.

Klik hier voor meer informatie en ook om de lijst te bekijken wie er momenteel allemaal lid zijn van “De Vrienden van website Haagse Voetbalhistorie”.

Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken voor jullie geweldige steun en vertrouwen. We gaan er dit jaar weer wat moois van maken en hopelijk gaan we elkaar weer snel zien.

Rob Pronk