Drie jaar geleden begon Rob van der Vegt spontaan met een actie om “Vrienden van Haagse Voetbalhistorie” op te gaan richten. Voor minimaal 25 euro per jaar kon je dan onze website financieel ondersteunen. En met succes want in drie jaar tijd sloten steeds meer mensen met een echt voetbalhart zich aan om “Vriend van de Haagse Voetbalhistorie” te worden. Iedere financiële bijdrage, op wat voor manier dan ook, is zo belangrijk voor onze website want zeker na de oprichting van onze Stichting krijgen we hierdoor veel meer mogelijkheden om ons mooie voetbalverleden nog beter in beeld te brengen.

De lijst met het aantal “Vrienden van Haagse Voetbalhistorie” is in het jaar 2022 enorm gestegen. Als u hier klikt ziet u de volledige lijst van onze Vrienden met daarachter vermeld bij welke club ze hebben gespeeld.

Dankzij jullie fantastische steun konden wij in het jaar o.a. een prachtig Fotoboek van 30 bij 30 en 200 bladzijden vol met unieke foto’s uit de Haagse voetbalhistorie uitbrengen. Als dank voor jullie fantastische steun hebben wij ook alle namen van onze “Vrienden van Haagse Voetbalhistorie” in ons boek vermeld.

Voor het jaar 2023 hebben wij weer nieuwe doelstellingen. Ten eerste willen wij een geheel nieuwe website gaan laten bouwen waarop alles nog meer overzichtelijk wordt en bijvoorbeeld ook onze Vrienden van Haagse Voetbalhistorie nog beter in beeld willen brengen. Ten tweede willen wij ook in 2023 een nog mooier Fotoboek uit gaan brengen met wederom unieke foto’s uit ons voetbalverleden. In de huidige tijden wel een financieel risico maar met de steun van sponsoren en onze “Vrienden van Haagse Voetbalhistorie” willen wij die uitdaging wel aangaan. Uiteraard wordt de naam die ons hiermee financieel ondersteunt zowel op onze website als in het boek vermeld.

Wilt u ook in het jaar 2023 vriend zijn van onze Stichting de Haagse Voetbal Historie en ons hiermee helpen om de historie levend te houden? Dat kan door minimaal 25 euro over te maken op NL63 INGB 0008 3160 54 t.n.v. Stichting Haagse Voetbal Historie. Vermeld daarbij a.u.b. uw volledige naam en bij welke voetbalclub u het langst heeft gespeeld.

Namens ons team Marcel Koning, Wesley Sturrus en Rob Pronk willen wij een ieder die ons in het jaar 2022, zowel financieel als achter de schermen, op wat voor manier dan ook hebben ondersteund enorm bedanken. Op naar hopelijk een mooi en succesvol 2023. Blijf wel gezond!