Op vrijdag 19 november a.s. is het dan zover! Dan mag ik alweer mijn achtste boek over de Haagse voetbalhistorie presenteren.
Ook in dit deel, met de titel “Van Kloor en WIK tot Blans en VUC”, neem ik u met een soort tijdmachine mee door de Haagse voetbalhistorie. Het is wederom een boek geworden met bijzondere foto’s, korte verhaaltjes en unieke mensen. Voor iedere voetballiefhebber zou het allemaal weer erg bekend voorkomen.

Samen met de uitgever (de Nederlandse Sportboeken Club) willen we er een leuke en gezellige avond van maken. Ook Hans Lamens zal op de avond zijn boek officieel presenteren en verder wordt er ook aandacht besteed aan het nieuwe boek over de voetbalvereniging VIOS.
Verder zijn op deze avond bijna alle boeken te koop die zijn uitgegeven.

Kortom, wij hopen op een hele leuke Haags voetbalavond met veel oud-voetballers, trainers, scheidsrechters en bestuursleden zodat we er een soort van Haagse voetbalhistorie reünie van kunnen maken.

De inloop bij Hsv DUNO is om 19.30 uur, aanvang boekpresentatie om 20.00 uur. Let wel, QR-code is verplicht bij entree kantine.

Laat mij van te voren even weten of je komt.

Rob Pronk
Email: haagse.voetbalhistorie@gmail.com