De afgelopen week stond geheel in het teken van ons aanstaande fotoboek over onze mooie Haagse voetbalhistorie. Met andere woorden, we zijn inmiddels in de afrondende fase beland. We hebben diversen offertes bestudeerd en uiteindelijk gaan we voor 400 exemplaren. De bedoeling was overigens 500 stuks maar van die prijs zijn we erg geschrokken.
Uit ons archief, een mooi artikel uit De Telegraaf

De hele week zijn we gaan lobbyen om sponsoren aan te trekken voor ons boek (en uiteraard ook voor onze site) om de prijs van het fotoboek schappelijk te houden. Prachtig om dan te constateren dat de bedrijven die al sponsor van onze website zijn nu ook ons boek willen gaan sponsoren.

Theo Vuijk van Rijschool Fly-Over in de Vreeswijkstraat 669 te Den Haag wil namelijk hoofdsponsor van ons boek worden.
JD Koerier en Besteldienst van Jan Dubendorffer is na websitesponsor nu ook sponsor van het boek en Vriend van Haagse Voetbalhistorie geworden.
Willem Koegler van KOEGLER INTERIEUR BV Tapijtshop in de Choorstraat 51 te Delft wordt zowel sponsor van onze site (d.m,v. een banner) en ook sponsor van ons boek.
Onderhoudsbedrijf Koos Walraven is zowel sponsor van onze website als ook sponsor van ons boek geworden. Klik op de banners van onze sponsoren op de homepage om meer over ze te weten te komen.
Freek den Toom (ADS, PDK en JAC) was al Vriend van Haagse Voetbalhistorie maar doet daar bovenop nog een geweldige schenking aan ons boek.

We zijn overigens met nog meer bedrijven in gesprek en hopen dit deze week af te ronden.

Ook de lijst met Vrienden Van Haagse Voetbalhistorie is in de afgelopen week weer gegroeid. Zo mochten wij verwelkomen:
Nol Zwennes van ADS
Willem Bartels van HS Texas DHB
Ruud Staas van o.a: Wilhelmus, TONEGIDO, Hsv ADO
Kees Thies van FC Den Haag, TONEGIDO, Scheveningen en VUC
Jan Dubendorffer van Hsv ADO, HMSH en Cromvliet
Patrick van der Ende van Hvv Laakkwartier
Frans Disseldorp van LenS

De komende week is de laatste kans op als Vriend van de website Haagse Voetbalhistorie ook vernoemd te worden in ons nieuwe boek. U naam en uw favoriete amateurclub kunt u dan terugvinden.

Wilt u ook vriend worden van onze Stichting de Haagse Voetbal Historie en ons hiermee helpen om de historie levend te houden? Dat kan door 25 euro over te maken op NL63 INGB 0008 3160 54 t.n.v. Stichting Haagse Voetbal Historie. Vermeld daarbij a.u.b. uw volledige naam en bij welke voetbalclub u het langst heeft gespeeld.

Als vriend van Stichting de Haagse Voetbal Historie wordt uw naam en uw (voormalige) club(s) tot minimaal eind 2022 vermeld op onze website en zoals aangegeven wordt uw naam vermeld in ons nog te verschijnen fotoboek. Velen oud voetballers staan inmiddels al op onze lijst.

Sponsoren voor onze website en/of boek zijn uiteraard ook van harte welkom.

Namens ons team Haagse Voetbalhistorie bedanken wij al onze sponsoren en “Vrienden Van HVH” voor jullie steun en vertrouwen.