Ik wil nogmaals iedereen bedanken voor de massale positieve en leuke reacties over het laatste Haagse Voetbalhistorietoernooi. Van oud profs t/m spelers van de clubs uit de oude HVB-klassen, er werd weer een geweldige happening van gemaakt.

Net zoals het vroeger dus was, iedereen uit de Haagse voetbalregio kent elkaar, er heerst gezelligheid en er is altijd respect voor elkaar. Als ik de foto’s en filmpjes zie (en er komen nog zo’n 1000 foto’s van onze fotografen aan!) dan heeft iedereen genoten.

Mensen hun dag van hun leven laten beleven, dat is de bedoeling van dit toernooi. Toen ik dit filmpje gisteren van Michel Deekman ontving en zag toen waren al mijn twijfels weg. Het was officieel de allerlaatste wedstrijd van scheidsrechter Cor Demmer en uit respect werd er een erehaag gevormd. Mooi voor Cor die ik later om 11 uur in de avond nog op de dansvloer tegenkwam. Kippenvel!

Kortom, ik ga door! Volgend jaar weer een Haagse Voetbalhistorietoernooi!

Rob Pronk